Gebruiksvoorwaarden
  1. Om online te kunnen reserveren bij ons dient u zich éénmaal registreren. Zonder registratie is het niet mogelijk om te reserveren.
  2. Het is niet toegestaan om de website en de daarbij horende teksten, afbeeldingen en scripts buiten onze website te gebruiken.
  3. Aan het reserveren of annuleren, dan wel wijzigen van plaatsen zijn voor de bezoeker geen kosten verbonden.
  4. Deze registratie dient binnen 48 uur te worden bevestigd door middel van een bevestigingslink in een email die u automatisch ontvangt na deze registratie. U kunt wel direct na registratie reserveren. Bij hotmail email adressen kan het zijn dat het enkele uren duurt voordat dit email binnenkomt.
  5. Bij de registratie word uw IP-adres opgeslagen. Dit om te voorkomen dat er bezoekers de site voor andere doeleinden gebruiken dan het reserveren. De financiële schade die hier uit voortvloeit zal worden verhaald op diegene.
  6. Als er voor langere tijd (langer dan 200 dagen) geen gebruik wordt gemaakt van online reserveren, zal u verwijderd worden uit onze database. U dient zich dan opnieuw (gratis) te registreren.
  7. Uw gegevens zullen enkel voor het online reserveren en de nieuwsbrief van Corso Bioscoop gebruikt worden en zal nooit aan derden worden verstrekt. U kunt zich ten alle tijden afmelden voor de nieuwsbrief.