La Bayadère - The Royal Ballet

In het mythische India vertelt Petipa's overdadige melodrama van liefde, verraad en ultieme verlossing het verhaal van de ten dode opgeschreven liefde van tempeldanser Nikiya voor de krijger Solor.

De toegang is 15 Euro. Wij kunnen geen korting en of actiekaarten accepteren voor de voorstellingen. Cinevillepashouders krijgen 50% korting op de toegang en betalen 7,50 Euro. Als u met iDeal betaald krijgt u dit bedrag retour op de dag van de voorstelling.

Vijftig bioscopen in Nederland zoals in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, maar ook van Schagen tot Heerlen vertonen live opera's en avondvullende balletten vanuit het wereldberoemde Royal OperaHouse/ Covent Garden te Londen. U kunt daar zélf bij zijn zonder helemaal naar Londen te hoeven. Gewoon... in uw eigen bioscoop!

Corso Bioscoop zal alleen de Encore voorstellingen vertonen. Dit is meestal op een zondag een aantal dagen na de Live vertoning in Londen.


Scènes van exotisch spektakel culmineren in de choreografische glorie van het 'Kingdom of the Shades', een van de grootste schatten in het repertoire van het bedrijf. De weergaloze solisten van de Mariinsky en het voortreffelijke ballet corps combineren om een ​​ervaring te creëren die de ziel vangt met zijn pracht, ontroering en opwinding.

LABAYADEREOpera_131708474830405881_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Opera - Ballet

Lengte
3:00 deze voorstelling bevat een pauze (15 min)

Kijkwijzer


Speeltijden (klik op de tijden om tickets te reserveren/kopen)

zozo 18 novembernov 16:00
  • LABAYADERE_STILL_1_131708474875686262_big.jpg