Within the Golden Hour / Nieuw werk van Sidi Larbi Cherkaoui / Flight Pattern

Met twee recente werken en één wereldpremière laat The Royal Ballet zich van zijn hedendaagse kant zien.

Tickets zijn 16 Euro. Kaartjes kunnen alleen online gekocht worden of aan de kassa. Reserveren is niet mogelijk. Wij kunnen geen korting en of actiekaarten accepteren voor de voorstellingen. Heeft u een Cineville-pas? Dan betaalt u op vertoon van de pas 8 euro. Graag reserveren. Dit kan tijdens openingstijden telefonisch of aan de kassa.

Het hedendaagse repertoire van The Royal Ballet krijgt gezicht in het werk van drie momenteel toonaangevende choreografen. Christopher Wheeldons Within the Golden Hour draait om zeven stellen die elkaar aantrekken en afstoten, is gezet op muziek van Vivaldi en Bosso en speelt tegen de kleurrijke achtergrond van een suggestieve zonsondergang.

Crystal Pite’s Flight Pattern, nu voor het eerst hernomen, brengt een groot dansensemble op de been en ging te rade bij Górecki’s beklemmende Symphony of Sorrowful Songs om een even schrijnend als empathisch beeld van de vluchtenlingenproblematiek te schetsen.

Sidi Larbi Cherkaoui presenteert een nieuw werk, dat hij speciaal maakte voor The Royal Ballet en waarvan – hoe actueel wil je het hebben – de inkt nog nat zal zijn bij de première.

FLIGHTPATTERN_POSTER_131743960084441257_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Opera - Ballet

Lengte
3:15 deze voorstelling bevat een pauze (15 min)

Kijkwijzer


Speeltijden (klik op de tijden om tickets te reserveren/kopen)

zozo 26 meimei 16:00