Romeo and Juliet - The Royal Ballet

Shakespeare's fameuze liefdespaar, ten prooi aan passie en tragedie in Kenneth MacMillan's 20ste-eeuwse meesterwerk.

Tickets zijn 16 Euro. Kaartjes kunnen alleen online gekocht worden of aan de kassa. Reserveren is niet mogelijk. Wij kunnen geen korting en of actiekaarten accepteren voor de voorstellingen. Heeft u een Cineville-pas? Dan betaalt u op vertoon van de pas 8 euro. Graag reserveren. Dit kan tijdens openingstijden telefonisch of aan de kassa.

Shakespeare's eeuwige liefdesverhaal is over de hele wereld bekend. Sinds Kenneth MacMillan's Romeo and Juliet in 1965 bij de The Royal Ballet in première ging, is het werk uitgegroeid tot een moderne balletklassieker. De choreografie verbeeldt de emoties van het jonge paar als ze hopeloos verliefd worden, ondanks alle belemmeringen die ten slotte tot de dramatische ontknoping leiden.

Elke revival biedt weer nieuwe dansers de gelegenheid om de gedoemde minnaars gestalte te geven. Het hele balletgezelschap komt in actie om nieuw leven te blazen in de Renaissance-stad Verona, waar een drukke markt opeens het toneel wordt van een duel. De voortwoekerende familievete zal niets dan ellende brengen voor zowel de Montagues als de Capulets.

ROMEOANDJULIET_poster_131743959767063487_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Opera - Ballet

Lengte
3:15 deze voorstelling bevat een pauze (15 min)

Kijkwijzer


Speeltijden (klik op de tijden om tickets te reserveren/kopen)

zozo 16 junijun 16:00