WIJ HEBBEN EEN NIEUWE WEBSITE!

Het zal u niet ontgaan zijn, Corso Bioscoop heeft een gloednieuwe website! Het vertrouwde Corso Bioscoop gevoel in een nieuw, modern jasje!

Onze nieuwe website zorgt ervoor dat u nog makkelijk uw kaartjes kunt reserveren en kopen, en nog beter op de hoogte bent van al het filmnieuws
van Corso Bioscoop.

Wat is er nieuw?

De juiste film vinden
In het filmoverzicht is het nu nog makkelijker om een film te vinden die volledig aansluit bij uw wensen. Aan de linkerzijde vindt u een filtermenu waarin u bijvoorbeeld kunt aangeven naar welk filmgenre u op zoek bent. Een leuke komedie of spannende thriller bijvoorbeeld. Bent u op zoek naar de premièrefilms van deze week? Met één druk op de knop verschijnen ze in beeld! Ook kunt u onderscheid maken tussen 2D- en 3D-films. Met de kalender kunt u het filmaanbod per dag in beeld krijgen.

Telefoon of tablet
Onze nieuwe website is volledig responsive. Dat wil zeggen dat deze optimaal te gebruiken is wanneer u gebruik maakt van een smartphone of tablet. Bezoek onze website dus waar en wanneer u wilt. Ideaal in dit mobiele tijdperk natuurlijk.

Account
Met de overgang naar de nieuwe website dient u opnieuw een account aan te maken (uw oude account zal dus niet meer werken). Dit is gelukkig zo gebeurd. We vragen iets meer informatie van u, zodat we u indien nodig kunnen bereiken. Zo kunnen we iedereen van de service laten genieten die u van ons mag verwachten.

Nieuwbrief blijven ontvangen?
Heeft u zich de laatste weken niet opnieuw aangemeld om films te reserveren? Dan kan het zo zijn dat u over een paar weken geen mail meer van ons ontvang. Wilt u nog wel graag ons programma via de mail blijven ontvangen? Dan kunt u zich hier opnieuw aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Vragen?
Het kan natuurlijk voorkomen dat de nieuwe website vragen bij u oproept. Wij staan dan ook uiteraard telefonisch voor u klaar, tijdens openingstijden, via 0251-652291.