Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Bond-film `No Time To Die` is 7 maanden uitgesteld!


Coronavirus zit 007 in de weg.

Dit is toch een wel erg zuur bericht voor de fans van James Bond die erg uitkeken naar No Time to Die, de 25e James Bond-film die de laatste wordt voor 007-acteur Daniel Craig. De film is namelijk met een half jaar uitgesteld vanwege de wereldwijde problemen veroorzaakt door het Coronavirus.

MGM, Eon en Universal Pictures hebben na veel wikken en wegen besloten de film uit te stellen naar november 2020. Dit is ruim een half jaar later dan begin april 2020. Het bericht is officieel bevestigd via het Twitter-account van James Bond.
De 25e Bond-film No Time to Die was al vertraagd. Oorsponkelijk zou de film in november 2019 verschijnen, maar werd uitgesteld vanwege een wisseling op de regiestoel en het herschrijven van het script. De Amerikaanse release staat nu op 25 november 2020.

In Engeland staat de film gepland voor 12 november. Waarschijnlijk verschijnt Cary Fukunaga's No Time to Die dan ook in Nederland. Het is nu afwachten of meer films worden vertraagd. De bioscoopzalen in China en deels Italië zitten op dit moment op slot.