Wij zoeken een nieuwe collega!


Ben jij een echte aanpakker, filmliefhebber in hart en nieren en houd je van een werkplek met veel uitdaging?

Wij zoeken een nieuwe werknemer! We zoeken een werknemer voor meedere doordeweekse avonden (en eventueel een weekenddag).

 

Wat ga je doen?

Je begint de avond voordat de bezoekers binnen komen. Als het weer ernaar staat zet je het terras buiten. Daarna ren je naar boven voor het klaarzetten van de projectoren. Je maakt onder andere de foyer en zalen schoon en zorgt ervoor dat alles er tip top in orde uit ziet. Om half 8 komen de eerste bezoekers binnen. Je begroet ze met een grote lach en verkoopt samen met jouw collega de kaartjes en horeca versnaperingen. Als de films eenmaal begonnen zijn maak je alles in orde voor een gezellige pauze waarin je drankjes en andere horeca verkoopt. Aan het einde van de avond maak je de kassa’s op en zet je alles klaar voor morgen. Als de films zijn afgelopen, sluit je de bioscoop en heb je alweer zin in de volgende werkdag!

 

Wat breng je mee?

We zoeken een zelfstandige werknemer van minimaal 18 jaar die niet bang is om initiatief te tonen. Enige horeca ervaring is een pre, maar zeker geen vereiste. Wel vragen wij van je dat je veel taken snel uit jezelf oppakt. Verder wil jij het liefste dat iedereen een geweldige filmervaring beleeft en zet jij alles op alles om dit te realiseren. In vakanties zijn wij langer open en jij bent beschikbaar om in deze periodes ook overdag te werken. Ook komt de filmclub van Castricum zes keer in het jaar bij ons film kijken en zijn wij incidenteel op dinsdagmiddag voor hun geopend. Jij kunt hierbij aanwezig zijn. Gezelligheid is een van jouw kernwaarden en dit draag jij uit: zowel naar de bezoekers als naar jouw collega’s

 

Wat mag je van ons verwachten?

•             je wordt deel van een super gezellig team

•             Meer films dan je kan kijken ;)

•             Een goed uurloon

•             Opbouw pensioen* (vanaf 21 jaar)

•             Vakantiegeld in Mei

•             Opbouw van vakantie uren

•             Een uitdagende baan waarin geen enkele avond precies hetzelfde verloopt

 

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief (het liefste) voor 28 september naar kassa@corsobioscoop.nl met het onderwerp "sollicitatie" en wie weet word jij het nieuwste lid van team Corso!